Home Știri BMW și Clive Owen fac un nou film

BMW și Clive Owen fac un nou film

de

Clive-Owen-BMW-The Escape

Seria „The Hire”, în care Clive Owen era şoferul unor modele spectaculoase BMW, lansată la începutul anilor 2000, a creat milioane de fani, a marcat lumea publicităţii şi a internteului şi a ajuns chiar şi în colecţia permanentă MOMA New Yorkm fiind o adevărată colecție a unora dintre cele mai grozave scene cu urmăriri de mașini. La 15 ani de la debut, „The Hire” revine cu Clive Owen şi Dakota Fanning în rolurile principale şi are premiera pe BMWFilms.com pe 23 octombrie.

În prima serie, lansată în 2001,cele opt episoade l-au avut ca producător executiv pe David Fincher, binecunoscut ca regizor al unor filme precum “The Game”, cu Michael Douglas, şi “Fight Club”, cu Brad Pitt. Autori, regizori şi actori renumiţi au adus la viaţă poveştile captivante. În fiecare film, actorul britanic Clive Owen a jucat rolul principal alături de un model BMW. Considerat a fi cel mai popular film al primului sezon, “Star” a avut-o pe Madonna ca protagonistă, alături Clive Owen şi un BMW M5. Scurtmetrajul a fost scris şi regizat de Guy Ritchie. Cea de-a doua serie, care a fost lansată în 2002, i-a avut ca producători executivi pe Ridley şi Tony Scott, alte două nume de calibru la Hollywood.

clive-owen-bmw-the-escape

15 ani mai târziu, BMWFilms.com revine cu un film-omagiu, care îl va avea din nou pe Clive Owen la volan, iar partenerii săi sunt Dakota Fanning (“War of the Worlds”, “I am Sam”), Jon Bernthal (“The Punisher”, “Daredevil”) şi Vera Farmiga (“The Departed”, “Up in the Air”, „Closer to the Moon”). Filmul este semnat de regizorul sud-african laureat cu Oscar Neill Blomkamp (“District 9”, “Elysium”) şi produs pentru BMW of North America de către Geisel Productions din New York. “The Escape” va avea premiera duminică, 23 octombrie 2016, la ora 13.00 (ora României), pe BMWFilms.com.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.