Home Știri BMW și Crăciunul cu un model clasic, dar mai puțin cunoscut

BMW și Crăciunul cu un model clasic, dar mai puțin cunoscut

de Aurel Niculescu

În cazul în care nu știați, BMW și departamentul M au o îndelungată și ilustră istorie… ok, glumim, toată lumea știe asta. Ce ar putea fi cunoscut în schimb doar fanilor și pasionaților este însă portofoliul lor de modele M3 unicat.

Reunite sub titulatura „BMW M3 Concepts”, acestea reprezintă modele unicat, realizate special la un moment dat de-a lungul îndelungatei cariere a versiunilor M bazate pe Seria 3 – ele includ acest neobișnuit M3 E30 pickup din 1986, modelul M3 Compact din 1996, cel familist M3 Touring din 2000 sau derivarea în pickup a seriei E92, realizată în 2011. În galeria de mai jos le puteți admira pe toate… fiecare năstrușnicie merită. Cât despre filmulețul BMW de Crăciun, acesta este menit să promoveze de fapt noul site web BMW M, dar nouă de fapt nu ne pasă, pentru că mai important este modul amuzant cum reclama ne introduce de pe acum în spiritul Crăciunului.
https://youtu.be/7kCcIESWEZg
Pickup-ul M3 E30 a fost la origine un Seria 3 Convertibile, trecut prin procesul „engine swap” și dotat cu motorizarea de pe M3, fiind convertit apoi într-un model utilitar ce a fost utilizat de companie pentru sarcini diverse prin și în jurul fabricii proprii vreme de nu mai puțin de 26 de ani, fiind trimis la pensie abia în 2012. Atmosfera de sărbători – ce presupune desigur și o grămadă de zăpadă, poate fi celebrată la fel de năstrușnic dacă ai cumva la dispoziție și un Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Asta desigur cu condiția să nu fii cu mintea prea întreagă și să te joci prin pădure cu un G-Class devenit roadster/avion privat în valoare de peste 630.000 de euro…

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.