Home Știri BMW X4, încă un SUV-coupé

BMW X4, încă un SUV-coupé

de

Un nou set de imagini-spion confirmă faptul că designul viitorului X4 va fi foarte aproape de cel al conceptului prezentat la Salonul auto de la Shanghai.

Spy-Shots of Cars

BMW X4, fratele mai mic al lui X6, va fi dezvăluit oficial în cadrul Salonului auto de la Detroit, ce își va deschide porțile în luna ianuarie a anului viitor. După cum arată și acest nou set de poze-spion, noul SAV (Sport Activity Coupé) al gamei bavareze va prelua câteva elemente de design de la Seria 3, precum partea frontală, dar va fi construit pe platforma tehnică a lui X3. Cum zona SUV-urilor coupé este un domeniu unde activează doar BMW, pentru început, X4 nu pare să aibă vreun concurent direct. Ulterior, lucrurile ar putea să se schimbe, având în vedere declarațiile oficialilor Audi care își propun ca, prin extinderea masivă a gamei SUV, să depășească BMW la vânzări. Astfel, în viitor, X4 și-ar putea disputa clienții cu un eventual Q4 (la Audi, nomenclatorul de denumiri ar trebui să poziționeze versiunile coupé sub SUV-urile din care sunt derivate).

BMW X5 primește un motor cu patru cilindri

În materie de motorizări nu sunt preconizate surprize, ceea ce înseamnă că vor fi propuse motoare cu patru și șase cilindri, diesel și alimentate cu benzină, din gama actuală a lui X3. De asemenea, sunt așteptate atât versiuni 4×4, cât și cu tracțiune doar spate.

Test: BMW 740d xDrive

Interiorul lui X4 nu a fost văzut până acum, dar este foarte probabil să fie preluat tot de la X3, având în vedere că producția ambelor modele se va desfășura la fabrica BMW din SUA.

Articole similare

Comentarii închise.