Home Știri BMW X5 și X6, în haine de M Performance

BMW X5 și X6, în haine de M Performance

de

În vederea accentuării caracterului sportiv, BMW X5 și X6 pot fi comandate cu o serie de dotări speciale din gama M Performance.

P90171890

Pentru a fi şi mai strălucitoare în lumina reflectoarelor, BMW X5 M şi BMW X6 M au la dispoziție gama de accesorii BMW M Performance originale, care oferă o serie de componente special concepute să permită o personalizare a designului interior şi exterior al celor două automobile.

Componente BMW M Performance atractive pentru exterior
Printre dotările incluse în gamă cu scopul de a accentua apariţia sportivă a modelelor BMW X5 M şi X6 M se numără ornamentele exclusive pentru grila radiatorului şi cea laterală, cu lamele şi ramă de culoare neagră, în designul distinctiv BMW M Performance. Grila cromată din echiparea standard poate fi înlocuită cu uşurinţă cu componentele BMW M Performance corespunzătoare. Clienţii îşi pot comanda automobilele cu capace din carbon, realizate manual, pentru oglinzile retrovizoare. Benzile decorative, în culori caracteristice M, oferă o conexiune directă şi evidentă cu tradiţia mărcii în motorsport şi semnalează clar caracterul sportiv al automobilelor.

P90171893

 Accesoriile exclusiviste aduc o doză suplimentară de sportivitate în interior.
Dezvoltate special, accesoriile BMW M Performance au în vedere amplificarea imaginii sportive a interiorului. Sunt disponibile componente sofisticate din carbon, precum benzile decorative BMW M Performance din carbon pentru inserţia de bord şi decoraţiunile din carbon cu logo BMW M pentru levierul selectorului de la cutia de viteze M Steptronic cu opt trepte. Cockpitul împrumută accente sportive şi exclusiviste şi datorită echipării consolei centrale cu o combinaţie de înaltă calitate – Alcantara şi carbon pictat – în jurul levierului selectorului. Plăcuţele LED pentru pragurile uşilor, din oţel inoxidabil mat, cu inscripţia M Performance iluminată atrag atenţia la deschiderea uşilor din faţă. Alimentarea cu baterii face ca ele să fie uşor de montat, fără a fi necesare cabluri suplimentare.

P90171896

Un alt punct de atracţie al gamei de accesorii pentru interiorul de la BMW X5 M şi X6 M este volanul BMW M Performance îmbrăcat în Alcantara, cu decoraţiuni atractive din carbon. Acesta oferă o aderenţă crescută în toate condiţiile de condus şi rămâne la fel de plăcut la atingere indiferent de temperatură. Marcajul central al volanului, de culoare albastră, conferă un sentiment autentic de motorsport, senzaţie subliniată şi pedalele BMW M Performance – din oţel inoxidabil –, care completează vizual şi funcţional alte componente BMW M Performance.

Articole similare

Comentarii închise.