Home Știri Renault Kadjar, fratele mai mare al lui Captur

Renault Kadjar, fratele mai mare al lui Captur

de

Francezii continuă ofensiva explorând un teritoriu nou, odată cu lansarea lui Renault Kadjar, primul lor crossover din segmentul C.

Renault Kadjar

Renault Kadjar

Aflat într-un segment foarte dinamic, Kadjar susține ambițiile mărcii în segmentul compact și extinde oferta de crossovere. Strategia sa de comercializare se va derula în două etape, demarând cu Europa și țări din Africa şi continuând cu bazinul mediteranean și, ulterior, China.

Kadjar 02

Renault Kadjar se distinge printr-un design exterior fluid și atletic, în timp ce interiorul afişează un stil sportiv, dar rafinat deopotrivă, datorită calității materialelor și a finisajelor. Disponibil în versiuni 4×4 și 4×2, Renault Kadjar vine și cu sistemul Extended Grip, prezent și pe Scénic XMOD, oferit opțional pentru 4×2.

Kadjar 20

Renault Kadjar oferă conectivitate avansată cu sistemul R-Link 2, însă mai multe detalii legate de interior vor fi dezvăluite ulterior. Renault Kadjar va fi prezentat publicului la Salonul auto de la Geneva din 5 martie 2015. Comercializarea modelului va debuta în vara anului 2015 în Europa și în țări din Africa și din bazinul mediteranean.

 Articole similare