Home Castrol lansează gama Castrol On, destinată automobilelor electrice

Castrol lansează gama Castrol On, destinată automobilelor electrice

de
Castrol On

Castrol a anunțat astăzi lansarea Castrol ON, noua marcă pentru gama sa de lichide avansate pentru autovehicule electrice.

Gama include lichide de transmisie, lichide de răcire și lubrifianți pentru autovehicule electrice. Lichidele de transmisie avansate pentru autovehicule electrice ajută la extinderea duratei de viață a sistemului de transmisie și permit autovehiculelor electrice să parcurgă o distanță mai mare cu o singură încărcare. Lichidele de răcire pentru autovehicule electrice ajută la menținerea unei temperaturi scăzute a bateriilor, chiar și în condiții extreme, și le permit să tolereze încărcarea ultra-rapidă (> 150 kW), minimizând vârfurile de temperatură, simultan sporind eficiența componentelor și reducând greutatea componentelor.

Lichidele Castrol ON pentru autovehicule electrice ajută, prin urmare, la aducerea industriei auto mai aproape de atingerea celor trei puncte cheie necesare pentru adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice, așa cum au fost ele identificate studiul Castrol Accelerarea evoluției privind autovehiculele electrice . Aceste puncte cheie sunt un timp de încărcare de 31 de minute, o autonomie de 469 kilometri și un preț de pornire de 36.000 USD.

Orientarea către mobilitatea electrică

Având în vedere anunțul guvernelor cu privire la accelerarea interdicțiilor privind vânzările de autovehicule noi cu motoare cu combustie internă (ICE) și previziuni că 80% din autoturismele pot fi reprezentate de autovehicule electrice până în 2050, cursa a început pentru a atinge punctele cheie necesare și pentru a garanta faptul că autovehiculele electrice respectă așteptările consumatorilor. Gama de produse Castrol ON va ajuta la îmbunătățirea performanței autovehiculelor electrice și la „pornirea” unui viitor electric.

Pe lângă o gamă avansată de lichide pentru autovehicule electrice pentru aplicații de primă umplere, Castrol a dezvoltat un lichid pentru autovehicule electrice, destinat service-urilor – lichidul de transmisie pentru autovehicule electrice Castrol ON E1 – care este adoptat de service-urile BYD din China, în 2021.

Castrol ON: încărcare premium

Gama de lichide Castrol pentru autovehicule electrice a fost dezvoltată în strânsă colaborare cu partenerii din industrie, inclusiv echipa de Formula E Jaguar Racing. Colaborările în cadrul sporturilor cu motor ale Castrol ON înseamnă că tehnologiile lichidelor pentru autovehicule electronice pot fi împinse și testate la limită pe pistă, înainte de a ajunge pe șosea.

Mandhir Singh, vicepreședinte senior al companiei Castrol a afirmat: „Tehnologia inovatoare și inovația produselor au fost în centrul atenției Castrol de peste un secol. Căutăm permanent să creăm produse mai bune și mai relevante pentru a satisface nevoile dinamice și în continuă schimbare ale clienților noștri.

„Raportul nostru – Accelerarea evoluției privind autovehiculele electrice –  ne-a ajutat să identificăm nevoia autovehiculelor electrice de a avea o autonomie mai mare, de a se încărca mai repede și de a oferi un raport calitate-preț mai bun. Gama Castrol ON oferă autovehiculelor electrice lichidele de care au nevoie pentru a depăși aceste provocări. Concentrând vasta expertiza tehnologică a companiei Castrol în această nouă zonă, contribuim la modelarea viitorului transportului.”

Noua gamă de lichide Castrol ON pentru autovehicule electrice

Castrol On

Lichidele de răcire pentru autovehicule electrice

Lichidul de răcire pentru baterie îmbunătățește managementul termic, menține bateriile mai reci și la temperaturi stabile, chiar și în condiții extreme. Acest lucru permite încărcarea rapidă și ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Lichide de transmisie pentru autovehicule electrice

Lichidele de transmisie pentru autovehiculele electrice asigură o protecție sporită a transmisiei, îmbunătățind în același timp eficiența, sporind autonomia autovehiculelor electrice cu o singură încărcare, extinzând durata de viață a sistemului de transmisie.

Lubrifianți pentru autovehicule electrice

Lubrifianții pentru autovehicule electrice joacă un rol esențial în menținerea eficienței optime și extinderea duratei de viață a componentelor.

Pentru mai multe detalii despre Castrol ON, vizitați: CASTROL ROMÂNIA

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.