Home Știri Prețuri Dacia Spring în România. Se deschid precomenzile

Prețuri Dacia Spring în România. Se deschid precomenzile

de Dan Damian
prețuri Dacia Spring

Dacia a anunțat prețurile modelului Spring în România. Primul model electric Dacia va putea fi comandat din 20 martie, cu livrări programate începând cu luna septembrie.

Așa cum a promis la momentul prezentării primului model electric românesc, Dacia a anunțat primele prețuri Dacia Spring, model care va putea fi precomandat online începând cu 20 martie, inițial în versiunea Comfort Plus, al cărei preț este de 18.100 euro. Cum și în acest an avem programul Rabla Plus, vom scădea jumătate din prețul mașinii, astfel că Dacia Spring, în această versiune de echipare, va putea fi cumpărată cu 9.050 euro.

Dacia Spring este echipată cu un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie cu capacitatea de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o sursă DC.  

Primul model electric Dacia are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat). Odată cu primele prețuri Dacia Spring aflăm și câteva dintre echipamentele de serie ale mașinii: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență. La lansare, Dacia Spring va fi disponibilă în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. Ulterior va fi disponibilă și varianta Goji Red.

În perioada următoare, Dacia Spring va putea fi comandată în versiunea de echipare Comfort, al cărei preț este de 16.800 euro, adică 8.400 euro după acordarea primei Rabla Plus. Atenție! Prima de 45.000 lei acordată pentru EV-uri, aproximativ 9.728 euro, nu poate depăși jumătate din prețul mașinii.

Clienții de flote vor putea comanda și ei o versiune dedicată, care este propusă la același preț de 16.800 euro.

Totodată, Dacia anunță faptul că Spring are o garanție de 3 ani sau 100.000 km pentru mașina în sine și 8 ani sau 120.000 km pentru bateria de 26,8 kWh.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Odată cu aceste două prețuri Dacia Spring, se confirmă faptul că Spring este cel mai accesibil EV din Europa.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.