Home Moto Cătălin Cazacu, parteneriat cu BMW Motorrad România

Cătălin Cazacu, parteneriat cu BMW Motorrad România

de

BMW Motorrad România a semnat primul parteneriat de imagine cu un pilot de curse: Cătălin Cazacu, campionul Romanian SuperBike din ultimii 2 ani.

201504-P90178711-zoom-orig

Demersul îşi propune să promoveze imaginea mărcii în segmentul sport şi supersport şi să promoveze proiectele de siguranţă rutieră ale BMW Motorrad. „Cu BMW S 1000 RR, BMW Motorrad şi-a extins supremaţia într-un segment absolut nou pentru marcă. Ne bucurăm că acest model este alegerea numărul 1 în multe competiţii de superbike, şi în acest fel a contribuit semnificativ la întărirea imaginii sportive a mărcii. Performanţele excelente ale lui Cătălin în competiţiile naţionale, precum şi prezenţa tot mai importantă a BMW Motorrad în segmentul sport şi supersport au dus la primul parteneriat de imagine din România pentru BMW Motorrad cu un pilot de curse. Suntem încrezători că această colaborare va fi extrem de fructuoasă şi că se va materializa prin multiple victorii şi trofee de campion la sfârşit de an“, a precizat Ionuţ Bâtu, Country Manager BMW Motorrad România.

„Mă simt onorat că am fost ales imaginea BMW Motorrad în România, simt că rezultatele şi eforturile mele au dat roade, mai ales că, de ani buni, concurez pe motociclete BMW. Este o onoare pentru mine şi sper ca, prin colaborarea cu BMW, să aducem cât mai mulţi oameni aproape de acest sport spectaculos!“ a declarat Cătălin Cazacu, campion Romanian SuperBike.

201504-P90178715-zoom-orig

Cătălin Cazacu va fi şi un promotor al proiectelor de siguranţă rutieră susţinute de BMW Motorrad România. Marca are deja mai multe echipe de instructori autorizaţi BMW Rider Traing cu certificare internaţională şi se implică activ în campanii pentru siguranţa celor pe două roţi în trafic. „Piaţa de motociclete în România, din păcate, este la început. De aceea problema siguranţei rutiere este foarte actuală, nu avem încă formată o cultură a motocicletelor. Noi avem mai multe proiecte importante în acest sens în 2015 şi considerăm că un campion poate da mai multă vizibilitate unui astfel de demers“, a explicat Ionuţ Bâtu, Country Manager BMW Motorrad România.

Cătălin Cazacu activează în rândul motocicliştilor profesionişti de 11 ani, în tot acest timp reuşind să obţină victorii de etapă sau titluri de campion în mai multe competiţii naţionale şi internaţionale. Începând cu anul 2012, toate victoriile lui Cătălin au fost adjudecate în şaua unei motociclete BMW.

Pilotul timişorean va concura în acest an în patru competiţii, două naţionale (Campionatul Naţional de Viteză al României şi Campionatul Romanian SuperBike) şi două internaţionale (Campionatul Est European de Motociclism şi Campionatul European Alpe Adria).

P90178718

Articole similare

Comentarii închise.