Home Știri Clienții Mazda CX-5 primesc tracțiune integrală gratis

Clienții Mazda CX-5 primesc tracțiune integrală gratis

de

Mazda CX-5 introduce o nouă ofertă pentru clienţi – tracţiune 4×4 gratuită până la 31.12.2014. Oferta este valabilă la toţi dealerii Mazda din România.

Mazda CX-5

Mazda CX-5

În plus, modelul beneficiază de 3+2 ani garanţie extinsă în limita a 150.000 de kilometri şi de oferta de finanţare dedicată clienţilor Mazda. Modelul se remarcă în clasă printr-un consum foarte scăzut, de doar 4,6l/100 km, respectiv un nivel al emisiilor de CO2 foarte redus, de 119 g/km. CX-5 este echipat standard cu sistemul i-STOP, care contribuie la scăderea consumului de combustibil şi oferă una dintre cele mai rapide reporniri pentru un mecanism de tip stop/start.

Test: Mazda CX-5 cu tracțiune integrală

Mazda CX-5 este dotată şi cu un pachet de tehnologii de siguranţă activă care le asigură protecţie excelentă atât pasagerilor, cât şi pietonilor şi care include sisteme ce monitorizează partea din lateral-spate a automobilului, avertizează la depăşirea liniei de demarcaţie între benzi sau îl asistă pe şofer prin încetinirea automată când autovehiculul se apropie prea mult de cel din faţa sa. CX-5 a obţinut cotaţia maximă de 5 stele EuroNCAP.

Articole similare