Home Știri Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S, pregătit pentru Paris

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S, pregătit pentru Paris

de

Mitsubishi va prezenta în premieră mondială, la Salonul Auto de la Paris, noul Outlander PHEV Concept-S, dezvoltat chiar pe baza actualului SUV hibrid din gamă.

Concept S Exterior

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S este un model-concept, reprezentând versiunea cu design special a modelului de serie Outlander PHEV. Menit să simbolizeze funcționalitatea și polivalența specifice mașinii pe care se bazează, designul grilei frontale încadrează logoul celor trei diamante al mărcii, cu ornamentele cromate îngroșate pe fiecare parte sugerând un efect  tridimensional și senzația de mișcare perpetuă. Pe de altă parte, farurile curbate conturează o imagine avangardistă, fiind orientate ușor în sus, spre exterior. Spatele pune accentul pe dinamism și dispune de inserții cromate similare cu cele întâlnite la partea din față, ce se întind de la hayon spre aripi.

Spre deosebire de designul exterior strălucitor, aspectul habitaclului, în tonuri de negru și maro, exprimă eleganță. La nivel de detaliu, putem remarca inserții de lemn negru cu accent argintiu, finisajul consolei centrale, ce a fost proiectată având ca sursă de inspirație cutiile tradiționale japoneze, realizate cu lac negru, precum și tapițeria scaunelor realizată din piele de calitate, cusută manual.

Concept-S Interior

Pentru propulsie este folosit un sistem hibrid compus dintr-un motor termic alimentat cu benzină, cu cilindreea de 2 litri, două motoare electrice de tip sincron cu magneți permanenți, câte unul pe fiecare punte, precum și o baterie litiu-ion (12 kWh).

În cadrul salonului parizian, Mitsubishi va prezenta și alte 11 modele, printre care Outlander PHEV versiunea de raliu, ce a participat la competiția FIA Asia Cross Country Rally 2014, modele cu specificații de producție europene, i-MiEV, precum și alte mașini electrice (EV) și hibride (PHEV).

Articole similare

Comentarii închise.