Home Știri Comma Oil își extinde gama cu 44 de produse noi

Comma Oil își extinde gama cu 44 de produse noi

de

Comma Oil, liderul britano-brazilian în producția de uleiuri de mașină și substanțe chimice pentru întreținerea autovehiculelor, și-a extins gama X-Flow cu 44 de noi produse.

Comma2

În variantă extinsă, gama X-Flow de la Comma Oil include 11 formule, dintre care șapte sunt complet sintetice, două, semisintetice și două, uleiuri minerale.

„Dorința distribuitorilor și a tehnicienilor noștri de a le furniza clienților proprii exact tipul de ulei de care au nevoie în orice aplicație continuă să impulsioneze selecția produselor noastre în sectorul cel mai important al pieței“, explică Mike Bewsey, purtătorul de cuvânt al Comma Oil.

Pe lângă extinderea gamei X-Flow, acum sunt disponibile două produse X-Flow în butoaie de 199 de litri. Acestea sunt uleiurile 5W-30 ACEA A1/B1 Comma X-Flow Type F Plus complet sintetic și Comma X-Flow Type V 5W-30, de asemenea complet sintetic.

„Producătorii de vehicule sunt foarte exacți în legătură cu cerințele pe care le au pentru lubrifianții de motor – ei sunt cei care stabilesc specificațiile. Comma depune eforturi semnificative pentru a se asigura că distribuitorii săi primesc uleiurile corespunzătoare în pachete de dimensiuni potrivite pentru piețele lor“, a adăugat Bewsey.

Noile tipuri includ Comma X-FLOW Type P, un ulei de grad 5W-30 ACEA C2, complet sintetic și cu SAPS scăzut, recomandat pentru aplicații Peugeot/Citroën PSA B71 2290, și Comma X-FLOW Type Z, un ulei de grad 5W-30 ACEA C3, complet sintetic și cu SAPS scăzut, recomandat pentru aplicații Mercedes-Benz MB 229.31/229.51 și BMW LL-04.

Articole similare