Home Știri Se pregătește un facelift pentru Dacia Logan – update

Se pregătește un facelift pentru Dacia Logan – update

de

Chiar dacă noua generație Dacia Logan a fost lansată în urmă cu doar un an, modelul produs la Mioveni va avea parte de un facelift discret.

Spy-Shots of Cars
Oficialii grupului Renault doresc să ofere produselor mărcii Dacia o imagine cât mai unitară. Așadar, după lansarea faceliftului pentru Dacia Duster, Loganul va fi al doilea model care va primi o serie de elemente de design noi.

Primele informații legate de prețuri pentru Dacia Duster facelift

În imagini apare un Renault Symbol, în fapt o versiune puțin modificată a Daciei Logan exportată în Turcia, Algeria și Tunisia. Imaginile au fost surprinse pe un drum public în sudul Europei și înfățișează o mașină puțin camuflată, ceea ce indică faptul că vor fi doar câteva modificări estetice. Interiorul nu va suferi modificări, însă ar putea apărea noi motorizări.

Citește mai mult pe www.amsonline.ro

Dacia obține o performanță notabilă în Franța

O strategie similară a fost adoptată de Dacia și în cazul primei generații Logan. Atunci, la 2 ani de la lansare, a fost prezentată o versiune cu câteva modificări exterioare, ulterior fiind lansat încă un facelift, mult mai amplu.

Update:

Odată cu lansarea modificărilor estetice, Dacia Logan ar putea primi și motorul 1.2 TCe de 125 CP lansat recent pe Dacia Duster facelift, la Frankfurt. În prezent, gama de motorizări este destul de restrânsă, cele mai puternice propulsoare având doar 90 CP.

Vechiul Logan avea și un 1.6 16V de 105 CP, lansat odată cu versiunea de echipare Prestige, cea mai dotată din punctul de vedere al echipamentelor de confort. O strategie similară ar putea fi adoptată și în prezent de Dacia, care ar urma să completeze gama de echipări cu una de vârf, odată cu lansarea noii motorizări.

 

Articole similare

Comentarii închise.