Home Știri Ford a produs două milioane de motoare EcoBoost

Ford a produs două milioane de motoare EcoBoost

de
blank

Ford a anunțat că a produs două milioane de motoare supraalimentate EcoBoost. În prezent, cadența de producție se ridică la 100.000 de motoare pe lună.

Ford Produces Two Millionth EcoBoost Engine

Primul motor EcoBoost a fost lansat în 2009, iar 4 ani mai târziu a fost atins pragul de două milioane de unități produse. Pentru Ford, aceste motoare sunt extrem de importante întrucât reprezintă cele mai avansate produse în materie de propulsoare, în care s-au investit sume enorme.

Ford lansează o versiune Focus EcoBoost ultraeconomică

Motoarele EcoBoost consumă cu până la 20% mai puțin carburant decât motoarele clasice aspirate, cu puteri similare și au primit numeroase premii internaționale.

„Ford EcoBoost are performanțe foarte bune, oferind în același timp economie de combustibil, o rețetă din ce în ce mai populară printre consumatorii din întreaga lume, a declarat Joe Bakaj, vicepreședinte însărcinat cu dezvoltarea sistemelor de propulsie. Motoarele EcoBoost atrag noi clienți către marca Ford.“

Test: Ford Focus 1.0 EcoBoost

Motoarele EcoBoost de 1,0 și 1,5 l se produc în prezent și la Craiova, unde se montează și pe Ford B-Max, dar majoritatea se exportă în Europa, China și SUA. Un Ford Escape echipat cu un motor de 2,0 l EcoBoost a ieșit de pe linia de asamblare din Louisville, SUA.

Ford-1-litru

În prezent, gama de motoare include versiunile de 1,0 (trei cilindri), 1,5 , 1,6 , 2,0 (patru cilindri) și V6 de 3,5 l. Până la finalul anului, opt din zece vehicule din gama Ford vor fi echipate cu motoare EcoBoost. 

Articole similare

Comentarii închise.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?