Home Știri Un client nemulțumit și-a distrus BMW-ul M6 la Frankfurt

Un client nemulțumit și-a distrus BMW-ul M6 la Frankfurt

de

Un om de afaceri de origine iraniană și-a distrus BMW-ul M6 în fața Salonului auto de la Frankfurt, după ce producătorul nu a reușit să rezolve problemele mașinii.

bmw

Pourmohseni Hadi, un om de afaceri de origine iraniană, a ales Salonul auto de la Frankfurt pentru un protest inedit. Împreună cu un prieten, a distrus mașina înarmat cu un ciocan și un topor. Întreg incidentul a fost filmat.

Top 5 lansări la Frankfurt

Hadi cumpărase din Italia un BMW M6, generație anterioară, pentru care a plătit 120.000 de euro. Imediat după achiziție, proprietarul s-a confruntat cu o serie de probleme, de la zgomote parazite până la vibrații provenite de la cutia de viteze. Hadi a dus de mai multe ori BMW-ul M6 în service, dar nimeni nu a putut să-i rezolve problemele.

Primele imagini cu BMW Seria 4 GranCoupé

Omul de afaceri iranian se află în proces cu BMW, însă a decis să treacă la această formă extremă de protest ca urmare a duratei foarte lungi a procedurii juridice. Hadi spune că va repara mașina și că o va parca în fața parlamentului din Berlin, pentru a repeta operațiunea de distrugere.

 

Articole similare

Comentarii închise.