Home MagazinGadget Continental lansează tehnologia revoluționară Smart Cockpit HPC

Continental lansează tehnologia revoluționară Smart Cockpit HPC

de Vlad Micu
Continental Smart cockpit

Continental, unul dintre lideri globali în industria auto și tehnologie își consolidează poziția în domeniul vehiculelor conectate și autonome prin lansarea tehnologiei inovatoare Smart Cockpit HPC pe 7 august la Iași.

Această soluție reprezintă un pas important în evoluția experienței de conducere, oferind un computer de mare putere pentru vehicule, ce integrează o gamă variată de funcții, contribuind la optimizarea costurilor și a timpului de dezvoltare.

Smart Cockpit HPC este rezultatul colaborării echipei Continental din întreaga lume, inclusiv din România, demonstrând expertiza vastă în dezvoltarea tehnologică. Această soluție inovatoare redefineste experiența de conducere prin crearea unui echilibrul între performanță, eficiență și design.

O caracteristică distinctivă a Smart Cockpit HPC este adaptabilitatea sa. Sistemul se adaptează ideal setului preintegrat de funcții din vehicul, oferind timpi de răspuns rapizi și o interfață fluidă, indiferent de domeniul de funcționare. Acest aspect permite producătorilor de automobile să reducă costurile de dezvoltare și să lanseze noi modele pe piață într-un timp mai scurt. Perioada necesară de la comandă, la procesul de producție este 18 luni.

Datorită funcțiilor integrate precum instrumentar de bord, infotainment sau sisteme de asistență pentru șofer, Smart Cockpit HPC transformă experiența de conducere într-una fluidă și captivantă. Performanța optimizată și eficientă integrată oferă o soluție complexă ce îmbină inovația tehnologică cu nevoile conducătorilor auto moderni.

Un aspect remarcabil al sistemului este versatilitatea sa în ceea ce privește tipurile de afișaje. Sistemul este proiectat pentru configurații standard cu două afișaje pentru zona centrală și grupul de instrumente. Cu toate acestea, poate fi extins pentru a include până la trei afișaje, cum ar fi unul de tip head-up display pentru informații esențiale proiectate pe parbriz.

Jean-Francois Tarabbia, șeful departamentului Architecture and Networking din cadrul Continental a declarat: „Continental oferă pieței auto o gamă cuprinzătoare de soluții HPC. Cu Smart Cockpit HPC, oferim acum clienților noștri oportunitatea de a aduce pe drum o experiență de mobilitate din ce în ce mai automatizată și captivantă, într-un mod optimizat din punct de vedere al costurilor și cu timpi scurti de dezvoltare”.

 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.