Home Auto util Cu OMV MyStation, alimentările te duc mai departe!

Cu OMV MyStation, alimentările te duc mai departe!

de Doinita Stanciu
OMV

Dacă ar fi să ne luăm după titlu, nu am avea nimic nou aici. Alimentezi ca să poți ajunge unde ți-ai propus, nu-i așa? Ei bine, OMV a decis că „departe” pur și simplu nu e de ajuns.

Vara abia e la început, iar dorul de ducă își face simțită prezența – ca să nu mai vorbim și de micile drumuri pe care trebuie să le faci zi de zi. Când petreci atât de mult timp la volan, e normal să-ți dorești să le faci pe toate cu un plin. Dar pentru că mărirea rezervoarelor din mașinile a mii de clienți care ajung zilnic în stații nu era o opțiune, OMV a mers pe ceva mai simplu.

Alimentezi mai mult? Primești mai mult!

Până pe 30 iunie 2023, fiecare 500 lei alimentați cu carburanți OMV îți aduc un cupon de 25 lei în aplicația OMV MyStation, tot pentru alimentare. Dacă vă întrebați când ați alimentat ultima oară de 500 lei dintr-un foc, stați liniștiți – aici e partea cea mai bună! Puteți aduna cei 500 lei din oricâte alimentări vreți, în funcție de drumuri, stil de viață și cât de des opriți la OMV pentru o pauză de cafea.

Cupoanele din aplicație se cumulează și ele, așa că puteți folosi din ele pe rând sau le puteți aduna pentru genul acela de zi în care un plin din partea casei e exact ce lipsește.

Așa cum ne-au obișnuit deja în campania trecută, cei de la OMV nu lasă nimic la voia întâmplării când vine vorba de explicat promoții. Oricând e vorba de calculul punctelor din aplicația OMV MyStation, totul se simplifică atunci când vine de la Prof. Dr. Constantin Giurgea – a.k.a. Profu’ de Puncte!

Iar pentru că și campionii de raliu alimentează de la aceleași pompe ca și noi, cei din afara podiumului, multiplul campion național Simone Tempestini are și el câteva nelămuriri de clarificat cu Profu’. Până la urmă, doctoratul în promoții de app poate nu există, dar nici nu ai nevoie de el ca să-nțelegi cât ai de câștigat!

Spor la adunat și consumat cupoane!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.