Home Știri Dacia continuă călătoria muzicală cu festivalul George Enescu

Dacia continuă călătoria muzicală cu festivalul George Enescu

de

Dacia continuă parteneriatul cu festivalul George Enescu, cel mai important eveniment cultural internaţional organizat în România.

Dacia_George Enescu

Între 6 şi 27 septembrie, modelele Duster, Sandero şi Logan MCV vor transporta concurenţii și personalitățile prezente la competiţia muzicală, desfăşurată în sălile Ateneului Român şi ale Universităţii Naţionale de Muzică. Ediţia Concursului Enescu din acest an reuneşte participanţi din 36 de ţări.

Reportaj la uzina Dacia realizat în anii ’80

Asocierea dintre Dacia şi festivalul Enescu a debutat în anul 2011 şi a fost reconfirmată în fiecare an de atunci. „Suntem mândri să fim în acest an alături de concursul Enescu și să susținem tinerele talente din domeniul muzical. Parteneriatul dintre Dacia și festivalul  George Enescu este unul de succes, între două mărci puternice, care contribuie la o imagine pozitivă a românilor și a României în afara țării. Dacia și angajaţii săi urează mult succes concurenților înscriși în competiţi”, a declarat Anca Oreviceanu, director de comunicare Dacia.

34 de modele Dacia vechi au fost salvate de la dispariție

Dacia are tradiţie în asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din România,  precum RADIRO – festivalul Orchestrelor Radio, turneul naţional Duelul Viorilor, turneul Vioara lui George Enescu la sate, turneul Flautul fermecat și Clasic e fantastic – proiect educaţional de muzică clasică destinat copiilor şi tinerilor.

Articole similare