Știri

Dacia, de 15 ani în Europa

Dacia, de 15 ani în Europa

În luna mai Dacia a aniversat 15 ani de prezență pe scena internațională – în Europa. Volkswagen a lansat noul T-Roc Cabriolet și în România, la prețul de recomandat de bază de 28.949 euro (TVA inclus).

Noul T-Roc Cabrio va ajunge la distribuitori în timpul lunilor de vară, prețul de bază recomandat fiind de 28.949 euro cu TVA inclus. Primul crossover decapotabil de la Volkswagen este o apariție cu totul insolită – îmbinând caracteristicile unei decapotabile cu ale unui SUV. Acoperișul retractabil electro-hidraulic se deschide în doar nouă secunde, la viteze de până la 30 km/h, în timp ce procedura inversă durează 11 secunde.

Dacia, de 15 ani în Europa

T-Roc Cabriolet are o lungime de 4268 mm – fiind cu 34 mm mai lung decât versiunea standard – iar capacitatea de încărcare a portbagajului este de 284 de litri. În România noul model va fi disponibil cu două motorizări pe benzină: 1.0 TSI de 115 CP și 1.5 TSI ACT de 150 CP. Ca orice VW recent, T-Roc Cabriolet este dotat cu sisteme de infotainment de ultimă generație ce includ un eSIM integrat, sistem Emergency Call Service sau funcții We Connect – acestea facilitează utilizarea unui hotspot Wi-Fi, streaming media și Internet Radio.

Dacia, de 15 ani în Europa

Dacia a sărbătorit luna aceasta o prezență internațională de 15 ani – ajungând la un total de 6,4 milioane de vehicule comercializate în întreaga lume din 2005 încoace. Povestea celor 15 ani de Dacia în Europa includea la sfârșitul anului trecut o cotă de piață de 3,8% pe Bătrânul Continent. Pentru a celebra aniversarea compania a extins pe toate piețele sale de desfacere seria „15 Years” – aceasta este disponibilă pe toate modelele (mai puțin Dokker) de la 13.390 euro (Sandero TCe 90).

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta