Home Știri Dacia Duster Mat Edition – Surpriza de la Paris

Dacia Duster Mat Edition – Surpriza de la Paris

de Dan Damian
Dacia Duster Mat Edition

Dacia a prezentat la Paris ediția limitată Dacia Duster Mat Edition, care vine cu vopsea mată și va fi produsă în serie mică.

La Salonul Auto de la Paris, Dacia a avut un stand generos, în care a prezentat absolut toate modelele din gamă, în noua imagine de marcă și noua culoare Lichen Kaki, alături de conceptul Manifesto. Evident a debutat și modelul Jogger Hybrid, care va veni anul viitor, dar cum mașina nu diferă cu nimic la exterior, nu a fost percepută ca o noutate absolută – este primul model hibrid al mărcii Dacia.

Dacia Duster Mat Edition - Paris 2022

În schimb, a atras atenția Dacia Duster Mat Edition, o ediție specială, care vine în noua culoare mată Comet Grey, cu diferite inserții, dar și un element în premieră – antena de pe plafon stil aripioară de rechin. Jantele din aliaj, negre, de 17 inchi și capacele lucioase ale oglinzilor exterioare oferă un contrast interesant cu vopseaua mată.

Dacia Duster Mat Edition

Dacia Duster Mat Edition vine într-o singură configurație, cea de vârf, cu climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8 inch, cameră multi-view și card hands-free. Practic, este echiparea Journey, în compania motorului TCe de 150 CP, cuplat la cutia EDC (deci fără 4×4).

Mașina va putea fi comandată peste câteva luni, iar Dacia spune că această ediție limitată va fi disponibilă în doar câteva sute de exemplare. Tocmai de aceea o și numește “versiune de colecție“.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.