Home Lifestyle auto motor și sport la 25 de ani: Aniversarea calității

auto motor și sport la 25 de ani: Aniversarea calității

de Dan Damian
AMS 25 de ani

2022 este un an special pentru noi. auto motor și sport a împlinit 25 de ani și 300 de numere, așa că i-am organizat o petrecere aniversară.

În lumea vitezei și a transformărilor uneori incredibil de rapide, 25 de ani par o viață de om. Chiar mai mult pentru o publicație printată, de nișă. Dar aici nu vorbim despre orice publicație și nici despre orice nișă. auto motor și sport a reprezentat încă de la debut, în 1997, reperul revistelor auto din România, oferind publicului din România acces la lumea auto la nivel mondial. Este adevărat, are avantajul de a face parte din cea mai vastă rețea de reviste auto din Europa, dar a știut mereu să se adapteze la specificul național, în timp ce a relatat despre industria auto globală. Și a făcut-o în cel mai pur stil german, prezentând teste însoțite de o schemă completă de testare și evaluare a mașinilor, în ultimii ani adaptată și la modelele electrice și hibride.

Istoria auto motor și sport din ultimii 25 de ani a fost marcată de mai multe borne importante. În 2004, revista aducea în fața cititorilor români, de la fața locului, rezultatele primului master test, la care au participat publicațiile ams din 15 țări, plus revista italiană Quattroruote.

Spuneam că industria auto de la noi a avut un loc aparte în paginile revistei. Mulți dintre voi vă amintiți, probabil, luna septembrie a anului 2003, atunci când auto motor și sport a venit la pachet cu suplimentul dedicat Daciei Logan, primul model complet nou după preluarea mărcii Dacia de către Renault. Cu multe luni înaintea debutului oficial, cititorii ams au putut vedea designul mașinii prin intermediul unor poze retușate pe computer, alături de informații esențiale despre modelul care a marcat noua eră Dacia. Acel număr al revistei s-a vândut în peste 38.000 de exemplare.

A trecut mult timp de-atunci, au fost perioade bune și mai puțin bune, dar revista a avut o apariție neîntreruptă, iar acum, este în continuare cea mai vândută și citită revistă auto din România, așa cum a fost de la bun început.

Momentul împlinirii unui sfert de secol de existență, care a coincis cu apariția numărului 300, trebuia sărbătorit, așa că am organizat o adevărată gală de excelenței în domeniul auto. Aniversarea auto motor și sport a avut loc la showroomul Porsche din Pipera, în prezența a numeroși invitați din presă și din domeniul auto. Locul perfect pentru a depăna amintiri despre calitatea germană și pasiunea românească într-o industrie atât de dinamică și provocatoare. Aici s-au întâlnit vechi colegi, unii dintre cei care au fost în redacția revistei încă de la primul număr, pe care drumurile i-au despărțit la un moment dat, dar care au rămas atinși de fenomenul auto și care vor rămâne întotdeauna aproape de cea mai frumoasă revistă auto din România. Tot aici s-a discutat și despre viitor, pentru că, în ciuda schimbărilor drastice din mass-media ultimilor ani, printul de calitate va rămâne cea mai sigură sursă de informații pentru cei cu adevărați interesați de mașini și de industria auto, mai ales acum, când viitorul a intrat deja pe ușă, sub forma electrificării și conectivității.

Le mulțumim partenerilor noștri – Porsche, Bosch Car Service, Davidoff, Borsec, Cramele Recaș și Gargantua Catering – pentru susținerea acestei gale aniversare.

25 de ani. 300 de numere. Aproximativ 35.000 de pagini cu informații de cea mai bună calitate. Și mergem mai departe, indiferent de vremuri. Pentru că pasiunea nu va dispărea niciodată.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.