Home Modele noi Dacia Duster Pick-up, un nou model în gama Dacia

Dacia Duster Pick-up, un nou model în gama Dacia

de Dan Damian
Dacia Duster Pick-Up

Dacia a anunțat astăzi noua versiune Dacia Duster Pick-Up, disponibilă publicului larg, care poate fi deja comandată.

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster. Derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia, Dacia Duster Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiind de un sistem de acționare simplu, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Dacia Duster Pick-Up

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este de numai 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt.

Dacia Duster Pick-Up este disponibilă doar în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16”.  Mașina beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Dacia Duster Pick-Up

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 Euro (TVA inclus).

Noul model a fost dezvoltat împreună cu Romturingia, carosier din Câmpulung, care este partener al grupului Renault din 2013. Să nu uităm că nu este prima Dacia Duster Pick-Up. A mai existat și o versiune pe generația anterioară, dezvoltată tot cu Romturingia, dar care a fost produsă doar pentru Petrom, nefiind destinată publicului larg.

Articole similare

1 comentariu

Raluca October 24, 2020 - 21:30

Era si timpul, de mult o asteptam!

Reply

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?