Home Știri Dacia, mașina oficială a Galei Premiilor Gopo

Dacia, mașina oficială a Galei Premiilor Gopo

de

Personalităţi ale filmului românesc au sosit în Duster şi Sandero la Gala Premiliilor Gopo, cel mai important eveniment al industriei de cinematografie din România.

Untitled

De 8 ani, Dacia vine la Gala Premiilor Gopo, evenimentul care premiază valorile cinematografiei româneşti. La ultimele şapte ediţii ale galei, actori, regizori, producători, personalităţi ale filmului românesc au descins pe covorul roşu din Duster, Logan, Logan MCV,  Sandero sau Sandero Stepway. La ediţia din 2015, Dacia a pus la dispoziția invitațiilor automobile Duster şi Sandero Stepway.

„Este un eveniment care a crescut frumos, aşa cum a crescut  şi Dacia. Putem vorbi de excelenţă românească în ambele domenii: atât mașinile noastre, cât și filmele românești sunt prezente și premiate în România și la nivel internațional, în țări cu tradiție și cu public exigent“, a declarat Nicolas Maure, preşedinte director general Dacia, cel care va înmâna premiul pentru regie la Gala Gopo ediţia 2015.

Untitled1

 Tudor Giurgiu, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul galei, nu îşi ascunde sentimentul de mândrie atunci când întâlneşte maşinile Dacia în afara României şi mărturiseşte că „buna execuţie şi calitatea trec graniţele în orice domeniu“.  Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice şi de lungă durată ale Dacia, prin care compania susţine valorile româneşti.

Principalul câștigător al acestei ediții a fost Nae Caranfil cu filmul Closer to the Moon, care a obținut trofeele pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu și pentru cel mai bun regizor. Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal i-a fost oferit lui Florin Piersic Jr, Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal a revenit Ofeliei Popii, iar actrița Eugenia Bosânceanu a primit Premiul Gopo pentru întreaga activitate.

Vizual 2015

Articole similare