Știri

Dacia este Techroad și în România

Dacia este Techroad și în România

Constructorul autohton propune și pe piața locală noua serie limitată Techroad, deja lansată în Franța și disponibilă pentru modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker.

Ediția specială Techroad aduce atât noutăți pe partea de design, cât și o serie de dotări în plus pentru o experiență mai confortabilă la volan. Techroad pornește de la cele mai bine dotate versiuni ale fiecărui model – Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru Logan. La exterior, aceasta are parte de noile culori Rouge Fusion și Gris Highland, dar și de modele exclusive de jante din oțel sau aluminiu, în funcție de model. În plus, pentru un plus de prestanță, carcasele oglinzilor retrovizoare sunt de culoare negru lucios, cu o dungă mediană roșie.În habitaclu, clienții au parte de și mai multe inserții de culoare roșie, iar dotările standard includ și sistemul multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker), cameră video pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan MCV și Sandero), Cruise control pe Logan, precum și volan și schimbător îmbrăcate în piele pentru Duster (SL Techroad este bazată pe varianta Comfort la Duster).


Înmatriculările de autoturisme noi in Romania au crescut în martie 2019 cu 20,82% fata de martie 2018, atingând un volum de 9813 unități, conform ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România. Cifrele pentru primul trimestru din 2019 sunt și ele promițătoare, numărul autoturismelor noi înmatriculate fiind de 35.836 unități, în creștere cu 25,11% față de primele trei luni din 2018. Vânzările de second-hand își continuă declinul – 37.375 exemplare (-10,02 %) în martie și 110.308 vehicule (- 8,57 %) după primele trei luni.