Home Auto util Dunlop Winter Sport 5 – anvelopa de iarnă de top

Dunlop Winter Sport 5 – anvelopa de iarnă de top

de

Publicațiile germane ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Bild Sportscars, Sport Auto și Auto Motor și Sport au identificat anvelopele Dunlop Winter Sport 5 și Winter Sport 5 SUV ca fiind unele dintre cele mai bune anvelope de iarnă de pe piață. Cu o victorie în teste și patru locuri pe podium în cele mai recente teste, Dunlop și-a demonstrat din nou excelența în materie de anvelope de iarnă de ultra-înaltă performanță.

Pusă la grea încercare, în teste riguroase, anvelopa a fost testată în varii condiții de iarnă printre care se numără și performanța pe suprafețe uscate, manevrabilitatea pe carosabil umed și frânarea în situații de zăpadă și gheață.

Făcută pentru iarnă

Anvelopa Dunlop Winter Sport 5 este special proiectată să furnizeze aderența necesară pentru drumuri neprevăzute de iarnă, oferind o aderență laterală excelentă pe suprafețe alunecoase și cu o performanță sporită pe drumuri acoperite cu zăpadă.

winter-sport-5-fab-jpeg_highres_70731

ADAC a premiat anvelopa Dunlop Winter Sport 5 cu victoria în test, menționând faptul că este o anvelopă foarte bine echilibrată, bună îndeosebi în condiții de carosabil umed și acoperit cu gheață. Grație bunei sale performanțe în toate condițiile de iarnă, anvelopa Winter Sport 5 a fost singura anvelopă din test care a primit calificativul ”Bună„.

anvelope-de-iarna-dunlop-winter-sport-5-205-55r16-91t

Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA: “Faptul că am primit comentarii atât de bune de la publicații de top precum Auto Bild și Auto Motor și Sport, confirmă încă o dată faptul că Dunlop Winter Sport 5 este cea mai bună alegere care poate fi făcută când trebuie cumpărată o anvelopă de iarnă.”

Contributor: Roxana Habina

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.