Home Știri Ediția AMS pentru luna octombrie 2018 vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția AMS pentru luna octombrie 2018 vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

de Aurel Niculescu

Înainte de a începe spectacolul extravagant al toamnei – „Mondial de l’Automobile”, desfășurat la începutul lunii în romantica capitală a Franței, să turăm motoarele cu ediția pentru octombrie a revistei Auto Motor și Sport, disponibilă acum la centrele de difuzare a presei, pregătită să împărtășească pasiunea dvs. pentru industria auto mondială.

Constructorul german Mercedes-Benz pare pregătit pentru una dintre cele mai importante ofensive din ultimii ani, gata să ofere câte un model sau chiar mai multe virtual în orice nișă imaginabilă – totul fiind bazat pe o pregătire tehnologică fără precedent. Cu toții regretăm trecerea rapidă a verii, mai ales dacă luăm în considerare evenimente extravagante precum Pebble Beach / Monterey Car Week – însă nici o grijă, exotismul său i-a asigurat nemurirea deja.

Dacă tot discutam despre apariții extravagante, să ne delectăm cu câteva ture de circuit în compania britanicului cu nume faimos – McLaren Senna. Iar comparațiile acoperă în acest număr un foarte larg spectru – de la o înfruntare SUV între noul Audi Q8 și Mercedes-Benz GLE Coupé la o rivalitate interesantă în clasa compactă (noul Kia Ceed versus Opel Astra și VW Golf) sau una eco: Leaf vs. Ioniq EV și e-Golf.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.