Home Știri Eldrive România și Square 7 Properties instalează peste 100 stații de încărcare pentru mașini electrice în 26 de locații cheie din România

Eldrive România și Square 7 Properties instalează peste 100 stații de încărcare pentru mașini electrice în 26 de locații cheie din România

de AMS
Eldrive România - Square 7

Eldrive România instalează stații de încărcare pentru mașini electrice în 26 de parcuri de retail din România aflate în portofoliul Square 7 Properties și Mitiska REIM.

Primele stații sunt deja funcționale în Giurgiu Shopping Park, începând cu luna Iulie, 2023. Toate celelalte stații urmează să fie instalate și puse în funcțiune până la finalul anului acesta și în 2024. În total este vorba despre mai mult de 100 de stații care cumulează peste 300 de puncte de încărcare.

Eldrive România - Square 7

În Shopping Park Giurgiu sunt patru stații de 50 kW + 22 kW, unde pot fi încărcate opt mașini electrice simultan.

Toate stațiile instalate de Eldrive România din Shopping Park Giurgiu sunt marca ABB și asigură o putere de încărcare de până la 50 kW atunci când utilizatorii folosesc conectorul de încărcare rapidă (DC) și până la 22 kW putere când este utilizat conectorul de încărcare semi-rapidă (AC).

Colaborarea dintre Eldrive România și Square 7 Properties arată determinarea pe care o avem în a dezvolta infrastructura de încărcare pentru mașini electrice, în toată țara”, a declarat Camelia Sin, Country Manager pentru Eldrive România.

Eldrive România - Square 7

Până la final de 2023 și pe parcursul lui 2024 vor fi date în folosință noi stații de încărcare Eldrive în întreg portofoliul de parcuri de retail Square 7 Properties și Mitiska REIM. Fiecare amplasament are autorizații specifice și date de punere în folosință diferite.

Square 7 Properties are peste 15 ani de experiență în construcția administrarea de parcuri de retail moderne în România. Dezvoltăm cu atenție la impactul asupra mediului, și, după certificările sustenabile ale construcțiilor noastre, dotarea cu stații de încărcare electrică a reprezentat o acțiune firească pentru noi”, a declarat Brîndușa Grama, Head of Asset Management la Square 7 Properties.

Eldrive România - Square 7

Despre Square 7

Square 7 Properties activează de peste 15 ani în România și are în portofoliu 26 de centre comerciale în toată țara. Ele cumulează 142.000 metri pătrați și sunt dezvoltate împreună cu Mitiska REIM.

Din grupul de companii Square 7 fac parte SQUAREBOX (property management) și SWITCHBOARD (facility managament).

Mai multe informații pe https://square7.ro

Despre Eldrive

Eldrive a dat în folosință prima stație de încărcare pentru mașini electrice în România în anul 2017. În prezent sunt 110 stații de încărcare Eldrive în România, având, cumulat, 189 puncte de încărcare.

Rețeaua Eldrive crește în România în fiecare lună. Până la final de 2023 vor fi puse în funcțiune peste 150 de noi stații de încărcare pentru mașini electrice, pe tot teritoriul României.

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia figurează în planurile de extindere. În acest moment sunt active peste 800 de stații de încărcare în rețeaua Eldrive, în toate țările.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în unele benzinării OMV și Petrom, precum și în centre comerciale precum cele dezvoltate de Square 7 și Mitiska REIM.

Scopul Eldrive este de a deveni cel mai important jucător din România pe piața de alimentare a autovehiculelor electrice.

Site-ul oficial al companiei este https://eldrive.eu
Aplicația Eldrive România este disponibilă în
App Store https://apps.apple.com/ro/app/eldrive-romania/id1540759580

Google Play https://play.google.com/store/apps/details? id=com.fortum.cd.eldriveromania&hl=ro

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.