Home Știri Gama Audi A6, în pregătiri pentru facelift

Gama Audi A6, în pregătiri pentru facelift

de

 

Audi se află pe ultima sută de metri cu faceliftul gamei A6, mai multe versiuni, printre care și sportivul RS6 Avant, fiind surprinse în timpul testelor pe zăpadă.

Spy-Shots of Cars

În bine cunoscutul stil Audi, faceliftul gamei A6 nu va modifica în mod semnificativ aspectul exterior. Totuși, ne așteptăm la actualizări în zona blocurilor optice și chiar adoptarea farurilor inteligente Marix Led, ce au debutat de curând pe Audi A8 facelift. Mult mai importante ar trebui să fie modificările de la interior, unde vom regăsi o finisare îmbunătățită și o gamă de opționale revizuită, în special cele multimedia.

Audi S3 Cabriolet, senzații tari în aer liber

Motoarele probabil că vor fi preluate de la actualul model, inclusiv versiunea economică Ultra, care dispune de un diesel de 2,0 litri. Acesta dezvoltă 190 CP și are un consum de combustibil de doar 4,4 l/100 km, putând fi cuplat la o transmisie manuală cu șase rapoarte sau una automată cu dublu ambreiaj. Bineînțeles, din ofertă nu vor lipsi nici propulsoarele V6, atât alimentate cu benzină, cât și diesel, care vor fi îmbunătățite din perspectiva consumului de combustibil sau a performanțelor. Încă nu este clar dacă transmisia automată ZF cu opt viteze, adoptată deja de motorizarea diesel de top, 3.0 TDI Bi-Turbo, se va răspândi și alte versiuni din gamă.

Audi S1, mezinul sportiv al gamei

Cum Mercedes E-Class și BMW Seria 5 deja au trecut printr-un facelift, ne așteptăm ca Audi A6 facelift să debuteze în scurt timp. Totuși, nu este exclus nici ca lansarea să aibă loc în toamna acestui an, la Salonul auto de la Paris.

Articole similare