Home Știri Gazprom deschide două benzinării pe autostrada A1

Gazprom deschide două benzinării pe autostrada A1

de

Subsidiara Gazprom inaugurat oficial două noi stații sub brandul Gazprom în România. Acestea sunt primele stații localizate pe o autostradă, fiind amplasate în județul Dâmbovița, pe autostrada dintre București și Pitești.

Gazprom Petrol Stations

În acest moment, rețeaua Gazprom cuprinde 12 stații de distribuție carburanți în România, dintre care două sunt amplasate pe A1, câte una pe fiecare sens de mers, la kilometrul 59+450. A doua fază a programului de dezvoltare a rețelei include construcția a încă 20 de stații de distribuție a carburanților. În total, până la finele anului, în România, rețeaua Gazprom va cuprinde 50 de stații de distribuție a carburanților.

Cele mai economice motoare

Programul de dezvoltare a noii rețele de stații de distribuție a carburanților include și alte țări din regiunea Balcanilor – Serbia, Bulgaria, Bosnia și Herzegovina.

Până la sfârșitul anului 2015, rețeaua Gazprom va avea aproximativ 250 de stații de distribuție în regiunea Balcanilor, dintre care 120 în România. Managementul operațional al rețelei va fi realizat de către NIS. Cei de la Gazprom spun că vor promova prețuri mici și calitate la cel mai înalt nivel. Pentru început, prețul celui mai ieftin sortiment de carburant, benzina cu cifră octanică 95, are un preț de 5,81 lei/litru, la nivelul Petrom sau Lukoil.

Articole similare