Home Știri Porsche 911 GT2, imagini-spion

Porsche 911 GT2, imagini-spion

de

Versiunea mai performantă a noii generații 911 Turbo a fost surprinsă pentru prima dată în teste, pe circuitul de la Nürburgring.

Spy-Shots of Cars

Ca și până acum, GT2 își propune să ridice abilitățile dinamice ale lui 911 Turbo la un nou nivel. Platforma tehnică și motorul sunt aceleași, dar puterea va fi mărită, greutatea redusă, suspensiile recalibrate și frânele întărite. Este de așteptat ca puterea boxerului supraalimentat să ajungă la 560 CP, în timp ce transmisia va fi asigurată de aceeași cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Astfel, accelerația până la 100 km/h ar putea să doboare bariera celor 3 secunde, iar viteza maximă va depăși 320 km/h.

Vizând o participare în motorsport, GT2 va renunța la tracțiunea integrală permanentă a lui 911 Turbo în favoarea uneia spate, dar sistemul de direcție integrală (cu roți spate care virează doar câteva grade pentru a îmbunătăți dinamica) ar putea să rămână pe lista de opționale. De asemenea, în 2015 este așteptată și versiunea RS care va dezvolta în jur de 620 CP.

Articole similare

Comentarii închise.