Home Știri Rezultate excelente în ultima serie de teste EuroNCAP

Rezultate excelente în ultima serie de teste EuroNCAP

de
blank

Honda CR-V, Citroën C4 Picasso și Renault Captur au obținut cinci stele la cea mai recentă serie de teste desfășurate de EuroNCAP.

honda-crv1

Honda CR-V a obținut un procent de 93% pentru protecţia adulţilor, în timp ce protecţia copiilor aşezaţi în scaune special concepute pentru ei este de 74%, iar cea a pietonilor s-a ridicat la 68%. Sistemele de siguranţă au primit un scor general de 66%. Reprezentanţii organizaţiei spun că, în cazul unui impact frontal, protecţia la nivelul genunchilor și femururilor celor din faţă este bună, în vreme ce protecţia abdomenului şi a pieptului este doar „adecvată“ în cazul unui impact lateral.

Sandero, cel mai sigur model Dacia din istorie

citroen-c4-picasso4

În cazul lui Citroën C4 Picasso, EuroNCAP a acordat un scor de 86% pentru protecţia adulţilor, 88% pentru protecţia copiilor în scaune pentru copii, 68% pentru protecţia pietonilor şi 81% pentru sistemele de siguranţă prezente pe mașină.

renault-captur3

Cel mai nou membru al familiei Renault, crossoverul Captur a obținut un scor de 88% pentru protecția adulților, 79% la protecția copiilor, 61% pentru protecția pietonilor, în timp ce sistemele de siguranță au obținut 81%. Cele două modele franțuzești au pierdut puncte importante din cauza protecției slabe la nivelul pieptului în cazul unui impact lateral cu un stâlp.

 

Articole similare

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?