Home Știri Rezultate excelente în ultima serie de teste EuroNCAP

Rezultate excelente în ultima serie de teste EuroNCAP

de

Honda CR-V, Citroën C4 Picasso și Renault Captur au obținut cinci stele la cea mai recentă serie de teste desfășurate de EuroNCAP.

honda-crv1

Honda CR-V a obținut un procent de 93% pentru protecţia adulţilor, în timp ce protecţia copiilor aşezaţi în scaune special concepute pentru ei este de 74%, iar cea a pietonilor s-a ridicat la 68%. Sistemele de siguranţă au primit un scor general de 66%. Reprezentanţii organizaţiei spun că, în cazul unui impact frontal, protecţia la nivelul genunchilor și femururilor celor din faţă este bună, în vreme ce protecţia abdomenului şi a pieptului este doar „adecvată“ în cazul unui impact lateral.

Sandero, cel mai sigur model Dacia din istorie

citroen-c4-picasso4

În cazul lui Citroën C4 Picasso, EuroNCAP a acordat un scor de 86% pentru protecţia adulţilor, 88% pentru protecţia copiilor în scaune pentru copii, 68% pentru protecţia pietonilor şi 81% pentru sistemele de siguranţă prezente pe mașină.

renault-captur3

Cel mai nou membru al familiei Renault, crossoverul Captur a obținut un scor de 88% pentru protecția adulților, 79% la protecția copiilor, 61% pentru protecția pietonilor, în timp ce sistemele de siguranță au obținut 81%. Cele două modele franțuzești au pierdut puncte importante din cauza protecției slabe la nivelul pieptului în cazul unui impact lateral cu un stâlp.

 

Articole similare