Home Auto util Goodyear conduce construcția celui mai mare aeroport din lume

Goodyear conduce construcția celui mai mare aeroport din lume

de

Goodyear furnizează anvelope și suport pentru mai mult de 3000 de vehicule de construcții angrenate în acest moment în construirea celui mai mare aeroport din lume. În ultimul an, aproape 8000 de anvelope de camion din gama Goodyear Omnitrac II pentru aplicații cu servicii mixte (on și off-road) au fost furnizate către camioanele care lucrează pe cei 76,5 milioane de metri pătrați cât are șantierul din Turcia, unde este construit noul aeroport al Istanbulului. 

Activitatea de suport este o parte esențială a serviciilor oferite de Goodyear pentru a se asigura că anvelopele furnizate oferă nivelul maxim de încredere și de viață operațională, astfel încât vehiculele să lucreze fără obstacole atât în condiții de căldură cât și de teren accidentat. Aceste servicii de suport sunt asigurate de un tehnician dedicat din partea Goodyear, care este locat pe șantier. Parte din responsabilitățile sale sunt: asigurarea nivelului optim de performanță al anvelopelor și optimizarea costurilor per kilometru în cadrul acestui proiect, iar, în plus, managementul superior de cont este furnizat de întreaga echipă Goodyear FleetFirst.

Când toate fazele de construcție ale aeroportului se vor încheia, costul total va depăși 10 miliarde de euro, iar acesta va fi cel mai mare aeroport, deservind 200 de milioane de pasageri cu peste 22000 de angajați.  Faza 1 a proiectului, care include cel mai mare terminal de aeroport situat sub un singur acoperiș, este actualmente în construcție cu dată de finalizare în primul trimestru al anului 2018. În cele din urmă, noul aeroport va avea șase piste la finalizarea tuturor fazelor.

Anvelopele livrate pentru camioane cu patru și cinci axe sunt Goodyear Omnitrac II pentru aplicații cu servicii on și off-road, precum cele de transport de materiale pentru șantierul de construcții. Între acestea se numără anvelopele pentru axa de direcție Goodyear Omnitrac MSS II și anvelopele pentru axa de tracțiune Goodyear Omnitrac MSD II. Aceste anvelope prezintă o rezistență crescută la deteriorare și oferă o tracțiune extraordinară și un nivel ridicat al kilometrajului, aspecte care sunt esențiale pentru condițiile provocatoare ale acestui proiect de mare amploare.

Anvelopele Omnitrac MSS II și MSD II au fost dezvoltate cu conceptul Max Technology de la Goodyear. Acestea au fost special dezvoltate pentru a fi folosite în servcii mixte, precum cele de pe șantierul de construcție al unui aeroport, unde vehiculele operează pe suprafețe nepavate și pe nisip. Materialele cu tehnologie de ultimă generație și cu caracteristici de design inovatoare asigură durabilitatea precum și potențialul sporit al kilometrajului și tracțiunii în toate condițiile, în special la temperaturi ridicate.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.