Home Știri Grandland X: noul crossover compact de la Opel

Grandland X: noul crossover compact de la Opel

de

Noul Opel Grandland X este un fel de frate mai mare al modelului Opel Crossland X. Ambele modele crossover (CUV), complet noi, vor fi lansate în 2017 și combină stilul unui SUV cu o dinamică de conducere exemplară. Grandland X se adaptează perfect stilului de viață activ al societății moderne prin abilitățile sale off-road, poziția de ședere mai ridicată, vizibilitatea optimă de jur împrejur, urcarea/coborârea simplă în și din autovehicul și spațiul generos pentru bagaje. Stilul îmbină în mod inteligent robustețea cu eleganța, iar conceptul de design interior asigură un nivel ridicat de confort și versatilitate. Grandland X va extinde oferta vastă a mărcii Opel în clasa deosebit de populară a autovehiculelor compacte, alăturându-se modelului de succes Astra, desemnat Autovehiculul anului 2016 și recent lansatului Zafira cu șapte locuri.

„Denumirea Opel Grandland X reflectă caracterul aventuros al unui autovehicul pregătit să descopere ceva nou în orice moment – atât în mediul urban, cât și în cel rural. Noul nostru model crossover arată fantastic și va atrage cu siguranță noi clienți pentru marca Opel”, a declarat Tina Müller, directorul de marketing al Opel.

Grandland X face parte din ofensiva de modele Opel, care prevede lansarea a 29 de modele noi în perioada 2016 – 2020. Noul CUV va intra pe o piață în creștere rapidă: într-un interval de zece ani, din 2007 până în 2017, cota autovehiculelor SUV/CUV pe piața europeană a crescut de la 7% la 20% din totalul autovehiculelor noi vândute. Opel Crossland X și Opel Grandland X vor continua să susțină această creștere.

Opel Crossland X va pătrunde în segmentul B în primele șase luni ale anului 2017 – un segment în care MOKKA X, SUV-ul compact al mărcii Opel, a înregistrat deja vânzări de peste 600.000 de unități. Opel Grandland X va pătrunde în segmentul imediat superior începând din toamna anului 2017 – fiecare al cincilea autovehicul nou vândut în Europa aparține clasei autovehiculelor compacte.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.