Home Știri Noutățile Dacia: mașini mai moderne

Noutățile Dacia: mașini mai moderne

de

Recenta actualizare a întregii game Dacia se centrează pe simpatia fără limite de care se bucură SUV-urile în rândurile publicului de la noi și de pe alte meridiane. Ideea de automobil economic modern este convingător ilustrată prin cele mai importante înnoiri tehnice implementate.

gama-dacia-2017_03

Noutățile Dacia: mașini mai moderne: nu există model din gama Dacia care să nu fi primit măcar câte un retuș stilistic în vederea abordării pieței pentru anul 2017. Duster, de departe cel mai proeminent membru al gamei Dacia actuale, are o importanță aparte în cadrul extinsei operațiuni de modernizare finalizate în această toamnă – mai întâi, pentru că tema stilistică a măștii sale frontale a fost preluată pentru toate celelalte serii Dacia (Sandero, Logan, Lodgy și Dokker), apoi deoarece opțiunile privind transmisia sa includ acum o cutie de viteze cu dublu ambreiaj de tip EDC. Încă o noutate tehnică majoră, de această dată la nivelul seriilor Sandero/Logan: motorizarea aspirată de un litru numită SCe 75. Pe de altă parte, cea mai interesantă împrospătare de imagine, cu implicații notabile în atractivitatea mașinii, o regăsim la Sandero Stepway.

gama-dacia-2017_16

Vânzările mărcii Dacia în lume și în Europa urmează o tendință ascendentă accentuată de mai mulți ani încoace. Până la finalul lunii octombrie, Dacia a vândut în total 477.967 de automobile în lume, ceea ce înseamnă o creștere de 6% față de intervalul similar din cursul anului trecut. În prezent, Dacia deține cote de piață semnificative în Europa (2,4%) și în regiunea Eurasia (8,2%). Anul acesta, pe unele piețe au fost stabilite noi recorduri de vânzări. Sandero și Duster sunt cele mai apreciate serii de modele din gama Dacia, pe fondul excelentei îmbinări de caracteristici specifice ADN-ului mărcii românești: costuri foarte convenabile pentru prestații practice și dinamice compatibile cu cerințele de tip mainstream ale piețelor din întreaga lume. Aprecierea de care se bucură Dacia în Europa de Vest confirmă că aici nu avem de-a face cu o calibrare care să speculeze exigența mai puțin ridicată a piețelor emergente.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.