Home Motorsport Hayden Paddon va concura pentru Hyundai și în 2015

Hayden Paddon va concura pentru Hyundai și în 2015

de

Hyundai Motorsport a confirmat că neozeelandezul Hayden Paddon va rămâne în cadrul echipei şi în sezonul 2015 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hayden Paddon va participa la cel puţin nouă raliuri împreună cu John Kennard, copilotul său. Prima etapă din 2015, la care va concura echipajul neozeelandez, este Raliul Suediei, programat în luna februarie. Acesta va fi alături de echipa Hyundai Shell World Rally şi în sesiunile de recunoaştere începând cu Raliul Monte-Carlo, în ianuarie.

Hyundai Motorsport se pregătește pentru 2015

În sezonul de debut al echipei în WRC, Paddon a participat la şase etape din campionat la volanul modelului Hyundai i20 WRC cu numărul 20 şi a punctat pentru Hyundai Motorsport N în clasamentul pe echipe. Cel mai bun rezultat a fost locul şase din Raliul Australiei, dar şi prima sa victorie pe o probă specială din WRC în Raliul Spaniei.

Hayden Paddon

Hayden Paddon

“Sunt încântat că voi continua în WRC alături de echipa Hyundai Motorsport. Pe parcursul anului 2014 m-am acomodat, urmând ca în 2015 să dezvoltăm ce am început, astfel încât să obţinem rezultate şi mai bune. Avem aşteptări mari pentru noul sezon şi vom lupta pentru un loc în top cinci”, a declarat Paddon.

Directorul echipei – Michel Nandan a adăugat: “Mă bucur că Hayden va face parte din echipa Hyundai Motorsport şi în anul 2015. A demonstrat deja că este capabil să lupte cu cei mai buni piloţi din campionat, iar progresele sale au fost evidente de la o etapă la alta. Primul sezon din WRC alături de noi a fost performant, contribuind atât la dezvoltarea echipei, cât şi a modelului i20. Suntem încântaţi că putem să-l susţinem pe Hayden Paddon în faza următoare a carierei sale şi aşteptam cu entuziasm să urmărim realizările sale în sezonul următor, care se anunţă extrem de interesant pentru Hyundai Motorsport.”

Articole similare

Comentarii închise.