Home Știri Honda, de acum cu garanție extinsă

Honda, de acum cu garanție extinsă

de

Honda Trading România anunță introducerea unui program de garanție extinsă disponibil atât pentru automobilele noi, cât și pentru cele rulate, începând cu 1 octombrie 2013.

2012-Honda-Civic-5d-7

De la 1 octombrie 2013, orice automobil nou comercializat va avea inclus în prețul de achiziție o garanție de 5 ani sau 160.000 km, față de garanția de 3 ani sau 100.000 km oferită până la această dată. De asemenea, garanția extinsă este disponibilă și pentru autovehiculele Honda second hand cu o vechime mai mică de 60 luni și un rulaj de până la 120.000 km.

Honda Civic Type R, primele detalii oficiale

Programul de garanție extinsă pentru autovehicule rulate cuprinde două oferte, Smart și Premium, ce le oferă clienților existenți posibilitatea de a opta fie pentru acoperirea riscurilor de defecțiune la un preț redus, fie pentru un raport beneficii/preț foarte bun, pentru 12 sau 24 de luni suplimentare.Programul e disponibil în toată rețeaua de dealeri autorizați Honda din România, începând cu data mai sus menționată.

Campania de iarnă Honda

În perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2013, fiecare autovehicul Honda nou va fi comercializat cu un set de anvelope de iarnă cadou. O selecție riguroasă de anvelope premium a fost pregătită pentru această campanie, Bridgestone și Pirelli fiind mărcile selectate pentru a fi oferite clienților Honda.

Campania de anvelope cadou se va cumula cu campaniile de preț și cu Programul de garanție extinsă Honda, realizând un pachet de beneficii extrem de competitiv.

Articole similare

Comentarii închise.