Home Știri Mercedes C-Class T-Modell, imagini-spion

Mercedes C-Class T-Modell, imagini-spion

de

Versiunea de caroserie break a viitoarei generații Mercedes C-Class a fost surprinsă în timpul unor teste desfășurate în Germania.

Spy-Shots of Cars

În ciuda camuflajului puternic, este clar că și versiunea break a viitoarei generații C-Class va adopta un design inspirat de la noul S-Class. La partea posterioară, deși se urmărește oferirea unui pronunțat caracter practic, se poate observa destul de clar că silueta pune accent pe conturarea unei imagini dinamice, linia pavilionului coborând către spate, iar luneta fiind destul de înclinată.

Primele imagini cu Mercedes C-Class fără camuflaj

În lupta cu Audi A4 Avant și BMW Seria 3 Touring, C-Class T-Modell va apela la motorizări cu patru și șase cilindri cuplate la cutii de viteze manuale sau automate. Pentru eficientizarea consumului, propulsoarele vor fi dotate cu un sistem automat de dezactivare a cilindrilor centrali atunci când nu este nevoie de prea multă putere. De asemenea, e foarte probabil ca versiunile echipate cu motoare puternice să poată fi comandate, încă de la startul vânzărilor, cu tracțiune integrală 4Matic.

Test: Mercedes GLK

În materie de siguranță, conform declarațiilor recente ale oficialilor, este de așteptat ca anumite sisteme lansate de curând pe S-Class să poată fi comandate inclusiv în cazul modelului de clasă medie. Mercedes C-Class T-Modell va debuta în 2014, probabil ulterior lansării versiunii sedan.

Articole similare

Comentarii închise.