Home Știri Honda deschide primul Pop-up Store și prezintă HR-V e:HEV

Honda deschide primul Pop-up Store și prezintă HR-V e:HEV

de George Grosu
  • Noul HR-V e:HEV poate fi descoperit în noul Honda Pop-up Store din AFI Cotroceni în perioada 20 nov. – 13 dec.
  • Consilierii de vânzări pot oferi informații clienților interesați
  • Echiparea expusă este Advance, culoarea Premium Sunlight White Pearl

Honda România anunță deschiderea primului Honda Pop-up Store în AFI Cotroceni, intrarea Far. Modelul expus este Honda HR-V e:HEV și poate fi descoperit în perioada 20 noiembrie – 13 decembrie. Doi consilieri de vânzări sunt prezenți la stand pentru a prezenta noul model și pentru a oferi toate informațiile necesare clienților interesați.

Echiparea modelului este Advance, culoarea Premium Sunlight White Pearl, cu prețul de pornire de 32.540 € TVA inclus.

Bogdan Stan, Head of Commercial Division, declară: “Pentru a veni în întâmpinarea clienților Honda interesați de noul model Honda HR-V e:HEV, am decis ca lansarea să fie realizată într-un spațiu neconvențional, cu trafic mare, frecventat de clienții noștri pentru activități cotidiene, în care vor fi plăcut surprinși să poată descoperi noua generație HR-V e:HEV. Suntem încrezători că pachetul complet de tehnologie și dotări, precum și experiența unică de condus oferită de tehnologia hibrid revoluționară precum și designul inspirat de coupé, reprezintă răspunsul perfect adaptat standardelor înalte ale pieței actuale. Tocmai de aceea, preconizăm că noul HR-V e:HEV va reprezenta anul viitor o pondere de peste 40% din totalul vânzărilor Honda în România.”

Primele unități urmează să sosească în primăvara anului 2022, listele de comenzi fiind deschide din luna septembrie a acestui an.

Detaliile complete despre performanțele și specificațiile noului HR-V e:HEV pot fi consultate pe pagina de model dedicată: https://hondatrading.ro/modele/hr-v-hybrid/.

Honda HR-V e:HEV
Honda HR-V e:HEV
Honda HR-V e:HEV
Honda HR-V e:HEV
Honda HR-V e:HEV

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.