Home Știri Hyundai i10, în teste

Hyundai i10, în teste

de

În buna tradiție a celor mai recente modele lansate de Hyundai, și i10 este dezvoltat tot în Europa.

Hyundai i10

Deși camuflajul gros nu trădează niciun detaliu de design al viitoarei generații i10, este de așteptat ca mezinul gamei Hyundai să adopte o înfățișare mai elegantă și mai sportivă, în ton cu noua imagine a mărcii. Farurile, prin amplasarea lor ceva mai ridicată, vor rămâne ferite de micile incidente ce pot apărea la manevrele de parcare executate în grabă, parbrizul este mai înclinat și pavilionul, mai arcuit către spate, iar hayonul va rămâne la fel de drept, în ideea maximizării volumului util al portbagajului. În plus, se pare că în apropierea proiectoarelor vor exista faruri de zi cu leduri în forma literei L.

Clienții Hyundai ix35 primesc 5 ani de revizii gratuite

La capitolul motorizări, nu sunt așteptate noutăți importante, așa că mizăm pe aceleași propulsoare de 1,1 litri (69 CP) și 1,2 (86 CP). De asemenea, este posibilă și adoptarea noului diesel de 1,1 litri (75 CP), ce a apărut de curând pe i20.

Hyundai i10 ar putea debuta în această toamnă, pe scena Salonului auto de la Frankfurt, dar încă nu există nicio confirmare oficială legată de data lansării.

Articole similare

Comentarii închise.