Home Știri Land Rover Freelander, testat intens

Land Rover Freelander, testat intens

de

Deși actualul model a trecut recent printr-o serie de îmbunătățiri, viitoarea generație se pregătește deja de lansare.

Land Rover Freelander

Sub caroseria camuflată a modelului Evoque ce apare în aceste poze se află de fapt platforma tehnică a viitorului Freelander, lucru sugerat de ampatamentul și de consola spate extinse. Bineînțeles, între cele două modele vor exista numeroase similitudini de ordin tehnic, dar oficialii mărcii promit că aproximativ 90% din componente lui Freelander vor fi noi. La fel ca și în cazul fraților mai mari, este de așteptat ca acesta să folosească aluminiul cu generozitate, pentru a păstra greutatea la un nivel cât mai mic.

Range Rover Sport, toate detaliile celei de-a doua generații

Având în vedere strategia mărcii britanice de a crea trei segmente distincte în cadrul ofertei de modele: Range Rover – life style, Discovery – allrounder și Defender – offroader, viitorul Freelander ar putea adopta o parte din trăsăturile estetice ale lui Discovery, acesta fiind modelul cu cel mai apropiat caracter. Ulterior, viitorul Freelander s-ar putea dezvolta într-o gamă individuală de modele, urmând să apară o versiune cu șapte locuri și una ceva mai compactă.

Range Rover cu ampatament extins

Printre propulsoare se va găsi și noul diesel de 2,0 litri ce a fost introdus la faceliftul actualului model, dar care ar putea produce 240 CP pe viitoarea generație. Cel mai probabil, noul Freelander va debuta la sfârșitul anului 2014.

Articole similare