Home Motorsport Hyundai i20 WRC este prezent și în jocul Real Racing 3

Hyundai i20 WRC este prezent și în jocul Real Racing 3

de

Hyundai i20 WRC este disponibil fanilor Real Racing 3, joc disponibil pe Android și iOS. Cu ocazia lansării, Hyundai pregătește un concurs pentru piloții virtuali.

Hyundai WRC

Modelul WRC al Hyundai Motor Company – i20 i-a inspirat pe reprezentanții Electronic Arts în dezvoltarea unui model similar pentru jocul Real Racing 3. Hyundai i20 WRC este disponibil utilizatorilor de sisteme Android sau iOS, care pot descarcă gratuit aplicația.

Hyundai angajează piloți de top pentru WRC

Prin intermediul Real Racing 3, producătorul coreean marchează debutul sezonului WRC 2014, în care va concura și Hyundai. Competiția se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 11 decembrie 2013.

Hyundai Auto Romania sprijină demersul producătorului, dezvoltând în cadrul platformei online www.facebook.com/HyundaiAutoRomania o secțiune dedicată competiției “Accepta provocarea i20 WRC”, unde fanii români pot găsi informații suplimentare și accesa sfaturi utile cu privire la concurs. Aceștia sunt invitați să acceseze pagina oficiala Facebook Hyundai Auto Romania și să se înscrie în competiție până la data de 11 decembrie 2013.

Hyundai i20 WRC, testat intens pentru debutul competițional

În jocul Real Racing 3, utilizatorii pot pilota virtual modelul Hyundai i20 WRC, iar cel care înregistrează cel mai bun timp pe pista Dubai Autodrome, va fi desemnat câștigător. Premiul constă într-o vacanță de patru zile, pentru doua persoane la Monte Carlo, în ianuarie 2014. Pe toată durata excursiei, participanții beneficiază de acces VIP în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2014. Cu această ocazie, câștigătorul are oportunitatea de a vizita sediul Hyundai Motorsport și de a cunoaște echipa WRC.

Jocul celor de la Electronic Arts, Real Racing 3, a fost descărcat de peste 60 de milioane de utilizatori și este recunoscut pentru elemente precum grafica de foarte bună calitate, stilul de joc funcția multiplayer. Cei interesați să-și demonstreze abilitățile de piloți de curse au, de asemenea, posibilitatea de a concura “în direct” pe panourile digitale Hyundai din Londra, montate în Piccadilly Circus.

Articole similare

Comentarii închise.