Home Știri Hyundai ix25, imagini-spion

Hyundai ix25, imagini-spion

de

Coreeni își pregătesc intrarea în segmentul crossoverelor subcompacte cu Hyundai ix25. Noul model este programat să debuteze în primăvara acestui an.

Spy-Shots of Cars

Segmentul crossoverelor subcompacte, în care mai activează Skoda Yeti, Opel Mokka, Peugeot 2008, Nissan Juke și Renault Captur, va primi în scurt timp un nou membru în persoana lui Hyundai ix25. Acesta va utiliza aceeași platformă tehnică pe care va fi construită și viitoarea generație i20, model ce va debuta ulterior, la Salonul auto de la Paris. Hyundai ix25 va fi fabricat în China de către Beijing Hyundai Motor Co., un joint-venture între compania locală Beijing Automotive Group și Hyundai.

Mașina a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate în Scandinavia și nu este încă clar dacă a fost sau nu proiectată la Centrul de dezvoltare Hyundai din Germania, cu gândul la clienții europeni, la fel ca modelele recente din portofoliu. În ciuda camuflajului eficient, este evident că noul crossover va avea un plafon destul de drept, iar aspectul general pare cam rectangular, fiind astfel în ușoară opoziție cu restul gamei. Totuși, ix25 nu va face în totalitate notă discordantă și va utiliza detaliile estetice specifice limbajului de design Hyundai.

Hyundai Intrado, un concept care prefigurează viitorul mărcii

În oferă se vor găsi preponderent propulsoare mici, care vor oferi un consum de combustibil mulțumitor. Încă nu este clar dacă pe lista de dotări opționale se va găsi și un sistem de tracțiune 4×4.

Hyundai ix25 va debuta în luna aprilia a acestui an la Salonul auto de la Beijing, China.

Articole similare