Home Știri Hyundai prezintă la Milano instalația inovativă Art

Hyundai prezintă la Milano instalația inovativă Art

de

Compania Hyundai Motor participă pentru al treilea an consecutiv la Săptămâna de Design din Milano, cu o instalație de iluminat interactivă, inspirată de limbajul conceptual al mărcii – sculptura fluidă.

Hyundai Art1

Proiectul urmează conceptul specific modelelor Hyundai din ultima vreme – sculptura fluidă – și va fi dezvăluit la conferința de presă din 8 aprilie, ce va avea loc în camera Art Point de la muzeul Temporary Museum for New Design Milano, Italia. Instalația va fi expusă în timpul Săptămânii de Design de la Milano (9–14 aprilie 2013). Această instalație este unică, ocupând 1000 mp și e alcătuită din 12.000 de sfere luminoase ce creează sculpturi virtuale dinamice, transmițând astfel esența designului Hyundai – forme inspirate din natură și abilitatea de a se adapta la schimbările permanente ale mediului înconjurător.

Prezentarea instalației va fi însoțită de un program artistic conceput de coregraful german Nikeata Thompson, ce va îmbina arta, muzica și dansul și va fi prezentat publicului în 13 și 14 aprilie.

De asemenea, instalația le va permite vizitatorilor să influențeze imaginile sculpturilor în continuă modificare. Aceasta detectează prezența umană, permițând să se formeze noi imagini tridimensionale care pot fi modelate cu ajutorul gesturilor.

Articole similare