Home Știri Jamie Oliver plus Land Rover Discovery = bucătărie pe roți

Jamie Oliver plus Land Rover Discovery = bucătărie pe roți

de Aurel Niculescu

Ce faci când ești un chef de talie mondială, cunoscut și apreciat de gospodinele din întreaga lume și nu numai, pe nume Jamie Oliver și vrei să îți cumperi un nou automobil?

Carismatic și de-a dreptul debordant de optimism, Jamie Oliver știe să îți atragă atenția oriunde s-ar duce, iar asta nu doar datorită rețetelor sale (gustoase, dar mai ales sănătoase) ci și prin modul în care se prezintă publicului – ca un adevărat cruciat al sănătății. Să nu uităm, Jamie Oliver este tipul care s-a luptat cu McDonald’s… și a câștigat. Astfel, nu ar trebui să ne mirăm că britanicul (a se citi vulcanicul) chef a avut imediat parte de oferte interesante când a venit vorba despre noul său mijloc de locomoție. Land Rover SVO – Special Vehicle Operations – divizie cunoscută mai ales pentru modelele de înaltă performanță – s-a oferit să îi livreze pe tavă un model Discovery atent personalizat… cu o sumedenie de instrumente de bucătărie, legume și alte plante proaspete… și desigur, nelipsitul ulei de măsline.

La fel ca alte modele premium din categoria sa, Discovery vine standard cu torpedo-ul și cotiera centrală refrigerante, însă Jamie a cerut și a primit inclusiv un prăjitor de pâine, o adevărată bucătărie de campanie, pliabilă și care poate fi ascunsă în portbagaj, un rotisor integrat în grila radiatorului și chiar și o cafetieră… În apărarea lui Jamie, vă putem spune că designerii și inginerii SVO i-au spus, ca oricărui alt client al lor, că orice este posibil… Sigur, un automobil de familie precum Discovery ar căpăta un statut special în „clan” – chiar dacă nouă ni se pare că vesela cam este în pericol, la fel ca și mâna șoferului dacă confundă cumva schimbătorul de viteze cu toaster-ul…

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.