Știri

Kia lansează Concept SP în India la Salonul AutoExpo 2018

Constructorul sud-coreean a decis să marcheze oficial debutul său pe piața auto din India cu ajutorul unui prototip complet nou – Concept SP – prezentat alături de 16 dintre modelele globale ale mărcii la Salonul AutoExpo.

Desfășurat la New Delhi în India, AutoExpo 2018 a marcat prima ocazie pentru Kia de a dezvălui clienților locali la ce trebuie să se aștepte din partea producătorului ce va începe să vândă automobile oficial acolo din a doua jumătate a anului 2019. Liniile de design au fost inspirate din tradiția indiană însă în același timp compania a pus accent pe tehnologia avansată. Interiorul are parte de un stil inedit care în același timp este menit să îmbunătățească confortul.

Peter Schreyer, Chief Design Officer al Kia Motors Corporation, a comentat:„În ultimii ani, SUV-urile au devenit o alegere importantă printre cumpărătorii indieni. Combinând confortul și spațiul unui sedan cu abilitatea de a aborda toate tipurile de teren, intenționăm să asaltăm piața cu un SUV care va stabili noi parametri în industria auto. Este încă un concept – deci este puțin exagerat – dar mașina de producție reală va fi foarte aproape de ceea ce vedeți aici la AutoExpo 2018.”

În același timp, Kia a adus practic întreaga sa gamă de modele la Salonul AutoExpo 2018: Picanto, Rio, Stonic, Cerato, cee’d (care în curând schimbă generația și adoptă în sfârșit o denumire mai normală – Ceed), Soul EV, Cadenza, vârful de gamă Stinger, Mohave, Sorento, Sportage, Grand Carnival dar și opțiunile hibride – Niro Plug In Hybrid și Optima Hybrid.

 

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE