Home Știri Kia Sorento, imagini-spion

Kia Sorento, imagini-spion

de

SUV-ul coreean Kia Sorento a fost surprins în timpul unor teste desfășurate în Elveția. Noua generație ar putea avea și o versiune hibridă.

Spy-Shots of Cars

Programată să debuteze spre sfârșitul acestui an, cea de-a treia generație Kia Sorento va crește ușor în dimensiuni. Nu doar lungimea totală va fi mai mare cu câțiva centimetri, ci și ampatamentul, astfel că spațiul destinat pasagerilor, în special celor care vor călători pe rândurile doi și trei de scaune, ar trebui să fie simțitor îmbunătățit.

Defecțiuni frecvente la Kia Cee’d. Raport Dekra

Conform unor zvonuri, noua Kia Sorento ar trebui să fie poziționată ceva mai sus în segmentul din care face parte, astfel încât ne așteptăm ca gama de sisteme de asistență și siguranță să fie extinsă, iar calitatea interiorului să crească.

Cel mai probabil, paleta de propulsoare va fi preluată de la modelul actual. Asta înseamnă că oferta va include două motoare alimentate cu benzină (2,4 și 3,3 litri, cel din urmă fiind V6) și două diesel (2,0 și 2,2 litri). Suplimentar, chiar de la data lansării pe piață a noii generații, este foarte posibil să fie oferită și o versiune hibridă. Aceasta va avea un motor alimentat cu benzină, de 2,3 litri și, grație bateriei de aproximativ 47 kWh, ar trebui să poată rula inclusiv complet electric.

Kia Soul electric, primele imagini-spion

Debutul noii generații Kia Sorento ar putea avea loc în cadrul Salonului auto de la Paris, în această toamnă. 

Articole similare