Știri

La Opel „black is back” pentru Corsa, Astra și Mokka X

„Sportivitate, sofisticare și stil” sunt cuvintele de ordine pentru cele trei noi versiuni propuse de Opel pentru micul Corsa, compacta Astra și crossover-ul Mokka X – toate având drept numitor comun culoarea neagră.

Lansată deja de doi ani, cea mai nouă generație a compactei Astra se înnoiește subtil cu ajutorul noii echipări „Black Roof” – constructorul german oferind acum un design dual-tone cu un acoperiș Onyx black, precum și jantele de 17 inch sau carcasele oglinzilor vopsite în aceeași nuanță închisă. Opel oferă această opțiune de design la prețul de 300 de euro acasă în Germania pe versiunile Astra ON, Dynamic, Innovation și Ultimate.

Micul SUV Mokka X are și el parte de accente întunecate la culoare contra cost – Mokka X Colour Innovation include acoperișul și carcasele oglinzilor exterioare vopsite în negru glossy, precum și jantele de 18 inch cu zece spițe – prețul de pornire fiind de €26.375. Nu în ultimul rând mica Corsa are parte și ea de câteva modificări în ton cu frații mai mari – Corsa Colour Edition propune culoarea neagră pentru grila radiatorului, jantele de 16 inch din aliaj, carcasele oglinzilor și acoperișul. Prețul de pornire este de €15.045 iar clienții de Corsa au parte și de cel mai bogat pachet – Opel mai include aici și pedale sport din aluminiu, tratament cromat pentru evacuare și geamuri Solar Protect pentru compartimentul pasagerilor din spate.

 

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE