Home Știri Lexus GS 300h, disponibil în România

Lexus GS 300h, disponibil în România

de

Alături de 450h, Lexus și-a extins oferta de motorizări a sedanului de clasa medie cu o nouă versiunea hibridă, 300h. Aceasta are un preț de bază de 49.350 euro.

2014-Lexus-GS-300h-5

 

Începând din luna noiembrie 2013, Lexus oferă şi pe piaţa din România modelul GS 300h, echipat cu versiunea de putere medie a sistem de propulsie Lexus Hybrid Drive, ce dispune de motor termic cu capacitate cilindrică  de 2.5 litri. 300h are tot tracţiune spate și transmisie automată, similară uneia cu variație continuă. Sistemul de propulsie este de tip hibrid integral, cu un motor electric şi unul termic cu 4 cilindri, ce funcționează după ciclu Atkinson şi cu injecţie directă D-4S. Întreg sistemul hibrid furnizează 233 CP, iar accelerația până la 100 km/h se realizează în 9.2 secunde. Consumul mixt de carburant de 4.8 litri/100 km şi emisiile de CO2 de 110 g/km sunt printre cele mai bune din acest segment.

Test cu Lexus IS 300h

Principalele tehnologii regăsite pe GS 450h sunt oferite şi pe GS 300h. Printre acestea se numără  sistemul de aer condiţionat ‘S-Flow’, a doua generaţie a sistemului de control Remote Touch şi unul din cele mai mari ecrane multifuncţionale montate până acum la un vehicul de serie. Şi în materie de siguranţă, GS 300h este echipat cu tehnologiile de ultimă oră, printre care se numără sistemul de asistare la urcarea pantelor (HAC), controlul electronic al frânării (ECB), 10 airbaguri – inclusiv airbag de genunchi -, sistem Head-Up Display color, sistem de monitorizare a unghiului mort şi sistem de avertizare asupra traficului din spatele maşinii (Rear Cross Traffic Alert RCTA).

Lexus IS, cu meniu în limba română

GS 300h este oferit în România în 4 variante de echipare (Business, Executive, Luxury şi F Sport). Preturile de lista ale noii versiuni incep de la 49.350 euro, TVA inclus. În luna noiembrie, modelul este oferit cu preţuri speciale de lansare, astfel încât poate fi achiziţionat începând de la 44.350 euro, TVA inclus.

Articole similare

Comentarii închise.