Home Promo Noul Subaru WRX

Noul Subaru WRX

de

Anunțat de conceptul omonim, prezentat în prima parte a acestui an la New York, noul WRX va debuta în scurt timp tot pe o scenă americană, în cadrul Salonului auto de la Los Angeles.

Subaru WRX

Așteptarea a luat sfârșit! Pe 20 noiembrie, Subaru va prezenta în cadrul Salonului auto de la Los Angeles noua generație WRX, bazată pe cea de-a patra generație Impreza. După cum era de așteptat, designul conceptului WRX a fost transferat fără modificări majore la mașina de serie, principala caracteristică fiind agresivitatea. Nu lipsesc nervurile accentuate ale caroseriei, prizele de aer generoase, inclusiv cea de pe capotă, bosajele evidente ale aripilor și farurile tăioase. Mai întâi, Subaru a prezentat doar o imagine teaser cu noul WRX, ca mai apoi să apară pe internet alte două imagini ce redau mașina în toată splendoare ei.

Nu au fost făcute precizări legate de motorizare, dar se pare că WRX va utiliza tot un motor boxer supraalimentat de 2,0 litri. Probabil că puterea dezvoltată va depăși pragul de 250 CP, iar tracțiunea va fi, bieînțeles, integrală. Conform zvonurilor, noul WRX va fi oferit doar în versiune de caroserie sedan, renunțându-se la cea hatchback.

Pe lângă WRX, Subaru va prezenta la Los Angeles și un concept care va indica direcția de design a mărcii în viitorul apropiat.

Articole similare

Comentarii închise.