Home Știri Maybach G650 Landaulet – pentru aristocrații pasionați de off-road

Maybach G650 Landaulet – pentru aristocrații pasionați de off-road

de

Într-o eră în care numele Maybach nu mai desemnează o marcă de sine stătătoare ci versiuni de lux din gama Mercedes-Benz, avem parte de o supriză de proporții: un nou super SUV, ce răspunde la numele Maybach G650 Landaulet.

Landaulet este genul de caroserie cu plafon rigid deasupra locurilor din față și, respectiv, cu pavilion escamotabil în spate. Este genul de mașină condusă de un șofer angajat, răsfățul maxim fiind destinat ocupanților locurilor din spate.

Comparativ cu modelul omonim, „banal”, din gama Mercedes, G650 Landaulet dispune de un ampatament cu extins cu aproape șase centimetri, suficient pentru ca bancheta spate să fie înlocuită cu fotoliile din Clasa S, nu înainte de a trece prin mâinile iscusite ale tapițerilor Maybach.

Privit prin prisma luxului interior, G650 Landaulet este demn de renumele Maybach și suntem convinși că oferă senzații la fel de aristocratice precum superlimuzinele din Regatul Unit. Spre deosebire de acestea, mai oferă și excelentele capabilități off-road, care au transformat Gelandenwagen într-unul dintre cele mai renumite automobile ale planetei. La capitolul detalii tehnice sunt de notat prezența unui V12 biturbo de 6 litri, care generează 630 CP și 1000 Nm. A fost păstrată transmisia integrală cu cele trei diferențiale blocabile, iar garda la sol atinge 45 de cm. Se vor produce doar 99 de exemplare, la un preț încă neanunțat, dar nu este exclus să depășească 500.000 de Euro!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.