Home Știri Mazda CX-3, imagini oficiale

Mazda CX-3, imagini oficiale

de

Prin lansarea noii Mazda CX-3, constructorul japonez debutează în segmentul crossoverelor de mici dimensiuni. Noul model integrează cele mai recente tehnologii Mazda și un sistem de tracţiune integrală de nouă generaţie.

CX-3_2014_01

Mazda a prezentat noul CX-3 în cadrul unui eveniment special, organizat cu o zi înainte de Salonul auto de la Los Angeles 2014. Acest SUV de mici dimensiuni este cel de-al cincilea model Mazda de nouă generaţie care integrează tehnologiile Skyactiv împreună cu limbajul de design KODO – Sufletul mișcării. Odată cu lansarea globală, care va începe cu piaţa din Japonia în primăvara anului 2015, CX-3 va deveni un membru de bază al noii game Mazda.

Noua Mazda2, prezentare

Modelul european va fi disponibil în trei variante de motorizare: benzină Skyactiv-G 2.0 în două versiuni de putere şi noul Skyactiv-D 1.5 diesel. Modelul va fi echipat cu transmisia automată cu şase trepte  Skyactiv-Drive sau manuală Skyactiv-MT. Crossoverul compact Mazda va putea fi comandat în variantă cu tracţiune față sau cu un sistem de tracţiune integrală de nouă generaţie.

CX-3_2014_02

Mazda CX-3 va beneficia de cele mai recente sisteme de siguranţă activă i-Activsense, precum şi de eficienta protecţie pasivă a caroseriei rigide, dar ușoare, Skyactiv-Body. Adaptată la nevoile unei pieţe moderne, autovehiculul oferă, de asemenea, un generos pachet de dotări de confort, care include sistemul de conectivitate MZD Connect.

Test de consum: Mazda3 Sport CD150

Mazda CX-3 va fi expusă pe tot parcursul Salonului auto de Los Angeles 2014, împreună cu noua Mazda MX-5. Evenimentul este deschis publicului în perioada 21–30 noiembrie.

CX-3_2014_3

Articole similare

Comentarii închise.